Misiune, Viziune, Valori

Încă de la începutul activității societății noastre, am avut drept VIZIUNE, PERFORMANȚA SUSTENABILĂ prin oferirea de SERVICII și PRODUSE de cea mai bună calitate, la un preț corect, tuturor celor care au făcut posibil parcursul nostru până în prezent și care ne creditează zilnic cu încredere. Fiind caracterizați prin seriozitate și constanță, ne dorim să rămânem și pe viitor în topul național al societăților din domeniul nostru de activitate, având an de an rezultate notabile recunoscute la nivel național.

Misiunea noastră este aceea de a fi alegerea Nr. 1 pentru clienții din proximitatea magazinelor noastre, consolidând cu aceștia o relație apropiată, bazată în special pe încrederea în calitatea produselor noastre și pe frecvența achizițiilor.

Valorile pe care se fundamentează toate eforturile noastre sunt:

RESPECTRESPECTUL PENTRU CUMPĂRĂTOR, privit de către noi precum un membru valoros al echipei;

INTEGRITATERAPORTUL OPTIM CALITATE-PREȚ, pe care căutăm să îl oferim permanent clienților nostri, vine din corectitudinea ce ne definește;

CALITATECALITATEA o punem pe loc fruntaș căutând să oferim clienților permanent prețuri optime;

DIVERSITATEDIVERSITATEA GAMEI, este esențială, astfel încât clienții să găsească în magazinele noastre absolut toate produsele de necesitate zilnică;

SUSȚINEREA ECONOMIEISUSȚINEREA PRODUCȚIEI LOCALE prin introducerea prioritară a produselor de producție și proveniență locală, în lista noastră de produse;

DURABILITATEPERSPECTIVA PE TERMEN LUNG, întrucât punem pasiune în tot ceea ce intreprindem, abordând mereu obiective pe termen mediu și lung.

Rylke Prod se mândrește cu faptul ca aduce —și va continua să aducă— gorjenilor o mare varietate de produse românești, cu precădere de proveniență locală, verificată, contribuind astfel constant la creșterea economiei românești și mai ales locale.

Ne simțim recunoscători să primim înapoi de la partenerii noștri (angajați, clienți, furnizori) aceeași considerație și aceeași apreciere a eticii noastre în afaceri, înțelegând astfel că ne-am ales potrivit regulile după care să ne ghidăm zi de zi în desfășurarea activitaților în cadrul societații noastre.

Cum de aproape 30 de ani activitatea noastră s-a desfășurat în cadrul comunității locale, ne simțim « obligați » să investim continuu, dezvoltându-ne și creând astfel noi locuri de muncă și contribuind activ la dezvoltarea economică a zonei. Mai mult sperăm să fim un bun exemplu de bună practică și pentru alți antreprenori la nivel local și național.