Echipă

Succesul afacerii noastre, construită în aproape 30 de ani, se fundamentează desigur pe pasiunea noastră pentru performanță, tenacitatea de a ne dezvoltă și adapta permanent la cerințele consumatorilor și o etică riguroasă în afaceri. Toate acestea sunt atribute ce caracterizează fără îndoială echipa RYLKE PROD în integralitatea să.

Noi, membrii echipei RYLKE PROD, ne putem mândri astăzi cu apartenența la o companie recunoscută la nivel național că un exemplu de bună practică, dovedind stablitate, reziliența, dar și capacitatea de inovare constanța.

Fiecare membru al echipei, de la ultimul angajat și până la managementul societății, reprezintă un centru de responsabilitate individual, însă în egală măsură și un element component al unui mecanism ce funcționează optim doar printr-o coordonare impecabilă a fiecărui element.

Deși suntem firește preocupați și de activele companiei, cultură noastră organizațională pune în centrul activității OMUL, că și furnizor sau consumator.

De departe, cea mai importantă resursă pe care o avem este OMUL. Cu dedicare, seriozitate, loialitate și eforturi constante, oamenii sunt cei care au transformat RYLKE PROD în lider național, ani de-a rândul.