Supermarketul Mondial revine din 08.03.2022 la programul NON-STOP care l-a consacrat

Supermarketul Mondial revine din 08.03.2022 la programul NON-STOP care l-a consacrat, ca urmare a ridicării restricțiilor sanitare impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În data de 04.03.2022, președintele Klaus Iohannis anunța în cadrul unei conferințe de presă, un moment îndelung așteptat de toți românii: Ridicarea stării de alertă începând cu 08.03.2022. Odată cu sfârșitul stării de alertă, au fost eliminate și o serie de măsuri, printre care și restricționarea programului magazinelor până la orele 22.00.

Concret, începând din 9 martie, miile de târgujieni care vizitau cel puțin o dată pe zi magazinul Mondial, nu vor mai fi presați de încadrarea  într-un program anume.

Printre restricțiile ce vor fi eliminate mai menționăm renunțarea la purtarea măștii de protecție pe stradă și eliminarea limitării numărului de persoane ce se pot afla în incinta unui magazin în același timp.

Astfel, Supermarketul Mondial se poate reîntoarce funcționarea firească.

Supermarketul MONDIAL s-a transformat în timp într-un REPER pentru târgujienii din zona centrala care au de facut cumpărături noaptea târziu sau la primele ore ale dimineții.

MONDIAL îmbie trecătorii să studieze bogata ofertă de produse alimentare și nu numai, prin facilitarea accesului la vitrinele exterioare. Mereu pline cu preparate proaspete și băuturi răcoritoare, acestea sunt asistate de personalul serviabil al supermarketului.

Produsele din oferta noastră (produse de bază, produse de panificație, mezeluri, legume-fructe, conserve din legume-fructe, băuturi, lactate, dulciuri, cereale, bio/ dietetice, diverse produse nealimentare) vor putea fi achiziționate în orice moment al zilei, ca de obicei.

Mulțumindu-vă pentru încrederea cu care ne-ați creditat în toți acești ani, promitem să vă menținem și de aici înainte aceleași standarde de înaltă calitate cu care v-am obișnuit.