S-a deschis cea mai nouă locație din Târgu-Jiu—Infinity Café

O locație ultracentrală, într-o amenajare futuristă, însă plină de parfumul istoriei ce s-a scris de vreo două secole la Nr. 26 din Str. Victoriei, își întâmpină pe 01.03.2022.

Spațiul de la parterul clădirii consemnate pentru prima oară în cadrul Recensământului din 1899, ca locuință a familiei comerciantului Alecu Meculescu a fost gândit încă de la început pentru a funcționa ca spațiu comercial. Și-a îndeplinit cu succes menirea și continuă să o facă și astăzi. În urma ultimei reabilitări de amploare, realizate pe parcursul anului 2021, incinta actualei cafenele a primit o nouă identitate.

Infinity Café se erijează într-o expresie a viitorului. Spațiul aerisit în care viziunea asupra unui infinit fluid respiră prin fiecare element de design, transpus într-o manieră absolut futuristă, transformă fiecare vizită în cafenea, într-o experiență plăcută.

Fie că e vorba despre o întâlnire de afaceri, amicală sau chiar una romantică, Infinity Cafe este alegerea ideală. Combinând optim serviciile de cea mai bună calitate cu produsele de top servite clienților într-o ambianță îmbietoare, atmosfera este desăvârșită de mobilierul special realizat pentru Infinity Café. Mobilierul executat cu măiestrie a fost gândit astfel încât să asigure confortul clienților menținând în același timp ideea de infinit omniprezentă în întreg spațiul.

Însă ceea ce ne face deosebiți și vă va face să vă simțiți la fel ori de câte ori ne veți trece pragul, sunt produsele și serviciile oferite de către echipa noastră. Cocktail-uri care vă vor trimite cu gândul pe plajele din Copacabana, și-au dat întâlnire cu frappe-uri inedite și cu deserturi fine ce completează delicat orice moment de relaxare.

Amplasarea locației în chiar inima Târgu-Jiului, invită la momente de destindere și inspirație într-un decor demn de cafenelele marilor orașe europene și nu numai.

Pășiți cu încredere într-un spațiu ce promite să vă surprindă de fiecare dată când îl veți vizita!