Companie gorjeană Rylke – premiată la nivel național – își anunță prezența în mediul online

Prezenta pe piata din 1995, compania gorjeana, s-a dovedit a fi unul dintre comerciantii cei mai longevivi, avand totodata o crestere constanta si sustenabila. Deceniile de investiții permanente in activitatile de comerț cu amănuntul, cu produse alimentare tip market au transformat Rylke Prod intr-un lider de piata la nivel national.

Rezultatele de exceptie au propulsat Rylke Prod pe prima pozitie in domeniul sau de activitate.

Societatea Rylke Prod, se situeaza de 6 ani în top 3 companii naționale pe domeniul sau de activitate, chiar și in ciuda masurilor de restrictie pe care pandemia de COVID-19 le-a generat.

Pregatindu-se pentru o revenire in forta pe locul I pe care l-a ocupat intre 2016-2019, managementul Rylke Prod a decis ca este momentul ca renumita marca sa devina o prezenta notabila si in mediul online.

Printr-un site de prezentare modern www.rylkeprod.ro, realizat de catre echipa Web Logistics, conform ultimelor tendinte din domeniu si bogat in informatii relevante, societatea mentine inaltele standarde pe care le-a impus in activitatea sa.

Pornind de la dorinta de a performa in mod sustenabil, Rylke ofera cumparatorilor o gama diversificata de produse de cea mai bună calitate, la un preț optim. Calitatea produselor, amabilitatea echipei care impartaseste si transmite la randul sau valorile societatii, au transformat cele 3 supermarketuri Rylke in alegerea Nr. 1 pentru targujienii aflati in proximitatea fiecaruia dintre cele 3 magazine.

Toti cei interesati sa descopere mai multe detalii despre cele 3 locatii ale supermarket-urilor sau despre programul de functionare al acestora, o pot face accesand paginile dedicate :

Pe langa numeroasele distinctii cu care Rylke Prod a fost premiata de-a lungul timpului, fidelitatea și încrederea miilor de cumpărători ce fac achizitii zilnice, de zeci de ani, reprezinta cea mai importanta rasplata.

In scrierea povestii de succes Rylke Prod, o deosebita contributie au avut-o toti cei care ne-au acordat zilnic incredere. Acestora le multumim si le promitem ca vom persevera in acelasi mod, oferind produse de calitate, proaspete si pe cat posibil de provenienta locala.